Višně celé sušené mrazem - lyofilizované 10 g. Výhodné balení 10 g jen za 27 Kč. Višně mrazem sušené mají vysoký obsah manganu, který přispívá k běžnému energetickému metabolismu, normálnímu stavu kostí, tvorbě pojivových tkání a ochraně buněk před oxidativním stresem. Dále obsahují dostatek železa, vitamínu C a mají vysoký obsah vlákniny. Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu. Kolagen je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů. Dále přispívá k normální... Celý popis
Koupit za 27 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Višně celé sušené mrazem - lyofilizované 10 g. Výhodné balení 10 g jen za 27 Kč. Višně mrazem sušené mají vysoký obsah manganu, který přispívá k běžnému energetickému metabolismu, normálnímu stavu kostí, tvorbě pojivových tkání a ochraně buněk před oxidativním stresem. Dále obsahují dostatek železa, vitamínu C a mají vysoký obsah vlákniny.
Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu. Kolagen je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů. Dále přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm.
Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 procent obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.
Složení: 100procent višně celé, mrazem sušené, bez přísad a konzervačních látek.
Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabrante styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte.
Tabulka nutričních hodnot:
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota
1 1449 kJ/346 kcal
Bílkoviny
5,7 g
Tuky
3,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,7 g
Sacharidy
69,7 g
- z toho cukry
63,1 g
Vláknina
6,6 g
Sůl
0 g
Draslík
1 085 mg (54,3 procent)*
Fosfor
139,6 mg (19,9 procent)*
Hořčík
73,8 mg (19,7 procent)*
Mangan
2,1 mg (102,5 procent)*
Železo
4,9 mg (34,6 procent)*
* procent RHP a ndash; Referenční hodnota příjmu
Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu. Kolagen je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů. Dále přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm.
Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 procent obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.
Složení: 100procent višně celé, mrazem sušené, bez přísad a konzervačních látek.
Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabrante styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte.
Tabulka nutričních hodnot:
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota
1 1449 kJ/346 kcal
Bílkoviny
5,7 g
Tuky
3,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,7 g
Sacharidy
69,7 g
- z toho cukry
63,1 g
Vláknina
6,6 g
Sůl
0 g
Draslík
1 085 mg (54,3 procent)*
Fosfor
139,6 mg (19,9 procent)*
Hořčík
73,8 mg (19,7 procent)*
Mangan
2,1 mg (102,5 procent)*
Železo
4,9 mg (34,6 procent)*
* procent RHP a ndash; Referenční hodnota příjmu
Parametry
Výrobce | Salvia Paradise |
Hmotnost | 10 g |
Lyofilizované | ano |
Forma | celé |